#handsockdalila Images and Videos

8,292 Posts

Top Posts

  • 63
  • 2

Dalila In Brown Family 😍 . . cepat cepat grab it 🌸 #handsockdalila  #dalilaruffle  #teamedelweiss  #teamedelweissohsem 

a day ago
  • 48
  • 0

Next projek. ❤ #marimenutupaurat  #handsockmurah  #handsockdalila 

2 days ago
  • 15
  • 0

Bella Double Ruffle in Baby Blue😍😍 Sweet kan uollss.. jom grab laju2 #handsockdalila  #handsockbellaruffle  #handsockcantik  #h ...

17 hours ago
  • 16
  • 1

Alhamdulillah, terima kasih dear lovely customer @baidurifarihah  for purchased and support 🤗💕 So korang cepat grab stokin silvy ...

2 days ago
  • 2,442
  • 13

Terima kasih banyak 😘@amirah_amni_madihah  sbb hadiahkan sy #handsockdalila  @handsock_dalila 

a year ago
  • 107
  • 11

#handsock  #handsockdalila 

6 months ago
  • 9
  • 0

Teringin nak pakai Handsock tapi ada ke Saiz?? Singkirkan kerisauanmu, kerana handsock PALING POPULAR kini dalam plus-size, 🌸 Ber...

2 hours ago
  • 28
  • 0

#CODUUM  Lama rasa tak COD COD ni. Thanks Bella sudi beli #handsockdalila  dengan sy 😘 Nnt pakai selesa, bgtahu kawan kawan nah �...

8 days ago
  • 418
  • 12

- Sabda Rasulullah S.A.W yang bermaksud : “Apabila seorang wanita (isteri) itu telah melakukan sembahyang lima waktu, puasa bulan ...

4 months ago

Recent Posts

  • 3
  • 0

Dah la cantik ! Jimat lak tuh. . Mane x nya,dwitone dua2 belah bleh pkai.Hari pkai belah y bercorak,esoknya pkai belah y plain.Tap...

28 minutes ago
  • 2
  • 0

Dah la cantik ! Jimat lak tuh. . Mane x nya,dwitone dua2 belah bleh pkai.Hari pkai belah y bercorak,esoknya pkai belah y plain.Tap...

28 minutes ago
  • 0
  • 0

Pinkies! . Sape minat pinky kt sini kita geng😘😘😘 . Ajda Plain sgt selesa sb xpanas,sejuk di tngan + x melorot..so kalau pakai d...

31 minutes ago
  • 7
  • 1

Handsocks fevret semua orang trmsuk ibu ibu tau 😍 . Setiap kali shopping tak sah kalau tak lebih dari sepasang tau. Paling sikit ...

an hour ago
  • 9
  • 0

Teringin nak pakai Handsock tapi ada ke Saiz?? Singkirkan kerisauanmu, kerana handsock PALING POPULAR kini dalam plus-size, 🌸 Ber...

2 hours ago
  • 5
  • 0

🌸Terdapat bnyak warna & corak untuk dimiliki! Pilih jee nak yang mana sebab SEMUA LAWA2😂. . 🌸DOUBLE-SIDED mksudnya, belah dalam...

2 hours ago
  • 15
  • 0

Raikan keperluan sepasang tangan untuk dilindungi, dipelihara dari pandangan ajnabi dan tetap kekal selesa walau tertutup indah😘....

2 hours ago
  • 6
  • 0

"Dah tak tahu berapa kali dikecewakan. Sedih hati, Tuhan je yang tahu. Saya ingat, kita takkan berjumpa dah sampai bila-bila. Tap...

3 hours ago
  • 12
  • 1

Ini lah warna baru tu, kod 4ssh. Ada lagi warna adik beradik die,kod 71 dan 81. Suka lah warna ni, jatuh cinta tau tak. UPDATE H...

4 hours ago
  • 8
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 12
  • 1

Ini pula kod 10. Cantik kan, pendek kata semua warna handsock dalila ni cantik-cantik lah. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 P...

4 hours ago
  • 10
  • 1

kod 32. Ini pon warna hot, grey. untuk pengetahuan anda, warna grey handsock dalila ada 4 jenis kod. Ini antara paling hot antara ...

4 hours ago
  • 5
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 8
  • 1

Kod 33, warna ni setiap kali restok wajib lebihkan 2 kali ganda, sebab warna ni memang wajib ada dalam list order pelanggan kami ...

4 hours ago
  • 4
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 10
  • 1

Kod 13. Warna hot dan cepat licin, selalu restok kan, tak dan sangat stay seminggu di butik. Bayangkan lah hot tahap macam mana t...

4 hours ago
  • 10
  • 1

kod 5, Warna baru handsock dalila. Warna pastel mint marshmallow. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2...

4 hours ago
  • 9
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 11
  • 1

Ini Kod no 1. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2✅ pink fuchsia 3✅ sapphire blue 4ssh✅ fresh green 5...

4 hours ago
  • 15
  • 1

Ini kod 132. Warna wajib ada. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2✅ pink fuchsia 3✅ sapphire blue 4ssh...

5 hours ago
  • 8
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

5 hours ago
  • 10
  • 1

Ini kod 95. Antara warna hot pelanggan kami UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2✅ pink fuchsia 3✅ sap...

5 hours ago
  • 9
  • 1

. . Awak masak tengah hari apa tu? . Jom masak cupcake Aisya Lover . . Cantik menarik menutup aurat dengan sempurna . . . . . #han ...

5 hours ago
  • 5
  • 0

HANDSOCK DALILA 😍😍😍 . . Warna mana satu menjadi pilihan hati anda? 😉😉 Oohh ye, handsock dalila ada warna baru tau. Slide gamb...

5 hours ago
  • 3
  • 0

Pretty in pastels 🌸 . . #handsockdalila  details; 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai 🌹Tak panas, ma...

5 hours ago
  • 34
  • 0

Assalamualaikum dan selamat pagi semua ✨ . Mohon jasa baik korang doakan abah admin yang sedang bertarung nyawa dalam icu sejak du...

5 hours ago
  • 6
  • 0

Awak, awak. Jom tengok kejap kat handsock dan stokin awak. Masih elok atau sudah lusuh? Masih lengkap berdua atau sudah tinggal ...

6 hours ago
  • 8
  • 0

Assalamualaikum Bidadari 😉. . Atiq nak share Berita BAIK punya. . Sekarang kita ada PROMO HIJRAHMU tau. Bidadari akan dapat FREE ...

7 hours ago
  • 6
  • 1

Nak keluar jangan lupa pakai handsock tau. Mudah je. Sarung je. Dah siap! Semudah 1,2,3 😍 . Hanya RM12 sepasang. Pembelian yang m...

8 hours ago
  • 9
  • 0

Teringin nak pakai Handsock tapi ada ke Saiz?? Singkirkan kerisauanmu, kerana handsock PALING POPULAR kini dalam plus-size, 🌸 Ber...

9 hours ago
  • 4
  • 0

Cantiknyaa dia pakai handsock dalila 😍 #handsock  #handsockwarnawarni  #handsockbercorak  #handsockmurah  #handsockborong  #handsockbo ...

9 hours ago
  • 31
  • 3

🌸Handsock Dwitone 30cm🌸 . 👉RM8 exclude pos🎉 . 👍Jom tutup aurat dengan cara kita😍 . 💝Berminat whatsapp asiah📲+6011-40233484...

10 hours ago
  • 21
  • 0

Assalamualaikum. . Salam pagi khamis ⚘ . Dah sarapan ka tu? Jom la, kak jianah belanja sarapan cuci mata 😄 dengan #handsockbella  ...

10 hours ago
  • 7
  • 1

. Selamat Pagi . . Moga hari ini lebih baik dari semalam, peroleh pahala berpanjangan, esok bermula tahun baru bagi Islam. . Janga...

10 hours ago
  • 6
  • 0

Looking for a gift ? how about handsock & sock as a gift for your lovely one 😉. . Click for our September PROMO #BMpromoSept😊  ....

10 hours ago
  • 15
  • 0

Bella Double Ruffle in Baby Blue😍😍 Sweet kan uollss.. jom grab laju2 #handsockdalila  #handsockbellaruffle  #handsockcantik  #h ...

17 hours ago
  • 17
  • 2

Sebelum masuk tidur rehat ni, cek dulu pakaian yang dibasuh siang tadi dah lipat ka belum? 😄 . Awak, jangan malas lipat kain tau,...

18 hours ago
  • 3
  • 2

Aduhh, kesian tengok yang duk tergaru2 lengan tu. Tak reti diam je dari tadi. Faham sangat kalau dah kena macam tu, Hakak pun sela...

19 hours ago
  • 20
  • 0

Naurah Handsock . 🌸 RM 18 sepasang . . Postage RM 8 SM / RM 13 SM . . Kalau awak beli banyak kita bagi murah okay 😘 Jum whatsapp...

19 hours ago
  • 33
  • 0

Naurah Handsock . 🌸 RM 18 sepasang . . Postage RM 8 SM / RM 13 SM . . Kalau awak beli banyak kita bagi murah okay 😘 Jum whatsapp...

20 hours ago