#handsockhotselling Images and Videos

36 Posts

Top Posts

  • 11
  • 0

ISTIMEWA SEPTEMBER 2017 . Dapatkan Kitty Box secara PERCUMA dengan setiap pembelian melebihi RM89 (t&c applied) . Tak kisah stokin...

10 days ago
  • 15
  • 0

🌼DALILA RUFFLE HANDSOCK . 🌼AJDA PLAIN HANDSOCK . 🌼SOKA SOCKS PLAIN . Comel, cantik, bergaya, selesa, menutup aurat dengan sempu...

a month ago
  • 11
  • 2

WARNA WARNA BARU DALILA HANDSOCK . Dhs 36 - Deep Maroon Dhs 7 - Red Chilli Krim Dhs97 - Peach Carrot . Rm12/pair . Whatsapp 013-92...

22 days ago
  • 15
  • 2

DALILA HANDSOCK DENGAN WARNA WARNA BARU! . Warna warna yang senang nak mix and match dengan pelbagai design baju . Rm12/pair . Wha...

7 days ago
  • 11
  • 0

VANILLA COKLAT CUPCAKE . Rasa nak makan tengok dia punya color. Warna yang gebu dan cantik. Lagi cantik bila dipakai. . Sangat sel...

22 days ago
  • 20
  • 2

Mana satu pilihan hati? . Lolly Box atau Kitty Box?Dua dua cantik ni😍 . SPECIAL untuk bulan September sahaja tau😉 . Cepat cepat ...

10 days ago
  • 9
  • 2

ISTIMEWA SEPTEMBER 2017 . Dapatkan Lolly Box secara PERCUMA dengan setiap pembelian melebihi RM79 (t&c applied) . Tak kisah stokin...

10 days ago
  • 23
  • 7

Hitam hitam si tampuk manggis, Sungguh pun hitam, dipandang manis💞 . DALILA RUFFLE HANDSOCK . Black . Rm12/pair . Whatsapp 013-92...

a month ago
  • 23
  • 0

. 🌸Dalila Handsock🌸 . 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai 🌹Tak panas, material breathable. 🌹panjan...

a month ago

Recent Posts

  • 11
  • 0

Merah itu berani. . DALILA HANDSOCK . Red Chilli . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 . #handsockdali ...

6 days ago
  • 13
  • 0

DALILA HANDSOCK . Sesuai digayakan dengan pelbagai baju dan dress, untuk pelbagai majlis, dan bila bila masa sahaja. . Hanya Rm12 ...

6 days ago
  • 15
  • 2

DALILA HANDSOCK DENGAN WARNA WARNA BARU! . Warna warna yang senang nak mix and match dengan pelbagai design baju . Rm12/pair . Wha...

7 days ago
  • 5
  • 0

Koleksi Dalila Handsock dengan warna warna brown. . Comelkan😍 . Macam 🍫 pon ada. . Jom bergaya dengan Dalila Handsock . Rm12/pai...

7 days ago
  • 11
  • 1

Cantik sangat color color brown ni. Sampai rasa nak kunyah kunyah je. . Nak menutup aurat tapi masih nak bergaya anggun? . Jom cub...

7 days ago
  • 20
  • 2

Mana satu pilihan hati? . Lolly Box atau Kitty Box?Dua dua cantik ni😍 . SPECIAL untuk bulan September sahaja tau😉 . Cepat cepat ...

10 days ago
  • 9
  • 2

ISTIMEWA SEPTEMBER 2017 . Dapatkan Lolly Box secara PERCUMA dengan setiap pembelian melebihi RM79 (t&c applied) . Tak kisah stokin...

10 days ago
  • 11
  • 0

ISTIMEWA SEPTEMBER 2017 . Dapatkan Kitty Box secara PERCUMA dengan setiap pembelian melebihi RM89 (t&c applied) . Tak kisah stokin...

10 days ago
  • 24
  • 0

KATALOG DALILA RUFFLE HANDSOCK . 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai . 🌹Tak panas, material breathabl...

16 days ago
  • 20
  • 2

DALILA HANDSOCK . Dari Atas 🌼 99 Teal 🌼 126 Dull peach 🌼 78b sweet pink 🌼 96 mint green 🌼 132 yellow butter 🌼 37 light beige...

16 days ago
  • 19
  • 0

DALILA HANDSOCK . KRIM . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 . #handsockdalila  #dalilahandsock  #handso ...

21 days ago
  • 11
  • 2

WARNA WARNA BARU DALILA HANDSOCK . Dhs 36 - Deep Maroon Dhs 7 - Red Chilli Krim Dhs97 - Peach Carrot . Rm12/pair . Whatsapp 013-92...

22 days ago
  • 11
  • 0

VANILLA COKLAT CUPCAKE . Rasa nak makan tengok dia punya color. Warna yang gebu dan cantik. Lagi cantik bila dipakai. . Sangat sel...

22 days ago
  • 23
  • 0

. 🌸Dalila Handsock🌸 . 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai 🌹Tak panas, material breathable. 🌹panjan...

a month ago
  • 16
  • 1

DALILA handsock . Material mosscrepe yang sejuk dan selesa, tidak gatal, datang bersama beg kecil yang comel dan exclusive, senang...

a month ago
  • 23
  • 7

Hitam hitam si tampuk manggis, Sungguh pun hitam, dipandang manis💞 . DALILA RUFFLE HANDSOCK . Black . Rm12/pair . Whatsapp 013-92...

a month ago
  • 20
  • 0

HITAM ITU MENAWAN . Nak cari warna yang sesuai match dengan semua warna baju? . Hitam pilihan terbaik👍😊 . . Rm12/pair . Whatsapp...

a month ago
  • 12
  • 0

DALILA HANDSOCK . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 . #handsockdalila  #dalilahandsock  #handsockmalay ...

a month ago
  • 17
  • 0

DALILA HANDSOCK . Light Beige . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 . #handsockdalila  #dalilahandsock  ...

a month ago
  • 13
  • 1

SIAPA PEMINAT WARNA WARNA PASTEL? . DALILA HANDSOCK IN PASTEL COLOR. . DALILA HANDSOCK . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau ....

a month ago
  • 8
  • 0

WARNA WARNA PASTEL YANG SANGAT MEMIKAT😍😍 . DALILA HANDSOCK . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 . #...

a month ago
  • 13
  • 1

DALILA HANDSOCK in SHOCKING PINK . Sangat selesa dan bergaya untuk aktiviti outdoor dan bersukan🎾🎯🏀 . Rm12/pair . Whatsapp 013-...

a month ago
  • 14
  • 1

COLOR BLOCKING. . Variety of color🎉 . DALILA HANDSOCK . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 . #handso ...

a month ago
  • 6
  • 0

🌸Dalila Handsock🌸 . 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai 🌹Tak panas, material breathable. 🌹panjang ...

a month ago
  • 17
  • 0

Walaupon menutup aurat, tapi masih bergaya anggun jelita? . Jom bergaya dengan DALILA HANDSOCK yang paling trendy alaf ini!😍 . Se...

a month ago
  • 8
  • 0

Merah yang jelita😘 . DALILA HANDSOCK . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆😊 #handsockdalila  #dalilahan ...

a month ago
  • 23
  • 3

Selain nampak comel dan bergaya, anda juga akan nampak cool😎 . DALILA HANDSOCK . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click ...

a month ago
  • 13
  • 1

DALILA HANDSOCK . Comel comel je semua. Lagi comel bila dipakai😘 . Rm12/pair exc postage . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click li...

a month ago
  • 19
  • 2

DALILA HANDSOCK . Comel comel je semua. Lagi comel bila dipakai😘 . Rm12/pair . Whatsapp 013-9280772 . Atau . Click link di bio👆�...

a month ago
  • 15
  • 0

🌼DALILA RUFFLE HANDSOCK . 🌼AJDA PLAIN HANDSOCK . 🌼SOKA SOCKS PLAIN . Comel, cantik, bergaya, selesa, menutup aurat dengan sempu...

a month ago