#handsockruffle Images and Videos

4,327 Posts

Top Posts

  • 68
  • 2

NEW! Dalila Ruffle in Majestic💓 aww jatuh hati 3 kali tengok warna cantik ni😂. . Sekarang tengah promo tau! Pembelian 6 pasang k...

2 days ago
  • 103
  • 4

Subhanallah cantikkan sis berdua ni pakai handsock ruffle 😍😍 . Yes, #handsockruffle  yang sedang beliau pakai skang ni tu memang ...

8 months ago
  • 35
  • 0

Ready stok. 😍 . . Nak risik wsap trus na. Tak mahai. Rm10 sahaja. 😇 . 013-437 0907 #handsockruffle  #handsock  #handsockhawa  #musl ...

2 days ago
  • 19
  • 0

Sedih setiap kali cari handsock, tak ada yang sesuai dengan tangan? . Pernah cuba Si Bella Manis ni? . Lengan xs pun takkan meloro...

2 days ago
  • 11
  • 0

How about blue? We have different shades of blue for you to choose! Or, don't choose? Kumpul semua pun boleh! 😉 _ #SMMawar  #hands ...

2 days ago
  • 20
  • 1

New colors for #HandsockMawarDPH  😊 . Let's get 5-10% discount for purchasing 5pcs and above! . More info, directly whatsapp 017-5...

4 days ago
  • 36
  • 2

Anyone yang dah cuba Handsock Bella , kak seha pasti mesti akan jatuh hati dan puas hati , betul tak ? Material High quality Lycr...

6 days ago
  • 18
  • 0

Life move pretty fast, if you don't stop & look around once in a while. You could miss it. . Lets appreciate and be grateful for w...

5 days ago
  • 116
  • 6

#hijjbOfTheDay  goes to Aulia Patches shawl + Mawar in Coral + Longsocks in Nude! --- Ps : sebelum pakai kasut, jangan lupa sarung ...

2 days ago

Recent Posts

  • 1
  • 0

BELLA NEW COLOURS😍. . Baby Blue🤗. . Click link di bio ig 👆 atau Whatsapp +60105725048. . #handsockmalaysia  #handsock  #handsocks ...

5 minutes ago
  • 7
  • 1

Handsocks fevret semua orang trmsuk ibu ibu tau 😍 . Setiap kali shopping tak sah kalau tak lebih dari sepasang tau. Paling sikit ...

an hour ago
  • 11
  • 0

🌸 AIN ASHWAQ 🌸 _______________________________ Menyediakan rekaan tudung labuh yang terkini dan simple dengan pelbagai pilihan w...

an hour ago
  • 2
  • 0

🌸Dalila Handsock🌸 . 🌹Material Mosscrepe, very stretchable, + sangat selesa dipakai 🌹Tak panas, material breathable. 🌹panjang ...

3 hours ago
  • 12
  • 1

Ini lah warna baru tu, kod 4ssh. Ada lagi warna adik beradik die,kod 71 dan 81. Suka lah warna ni, jatuh cinta tau tak. UPDATE H...

4 hours ago
  • 8
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 12
  • 1

Ini pula kod 10. Cantik kan, pendek kata semua warna handsock dalila ni cantik-cantik lah. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 P...

4 hours ago
  • 10
  • 1

kod 32. Ini pon warna hot, grey. untuk pengetahuan anda, warna grey handsock dalila ada 4 jenis kod. Ini antara paling hot antara ...

4 hours ago
  • 5
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 8
  • 1

Kod 33, warna ni setiap kali restok wajib lebihkan 2 kali ganda, sebab warna ni memang wajib ada dalam list order pelanggan kami ...

4 hours ago
  • 10
  • 1

Kod 10ssh, untuk anda seorang yang berani, wajib grab 1 warna ni dalam koleksi. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅...

4 hours ago
  • 4
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 10
  • 1

Kod 13. Warna hot dan cepat licin, selalu restok kan, tak dan sangat stay seminggu di butik. Bayangkan lah hot tahap macam mana t...

4 hours ago
  • 10
  • 1

kod 5, Warna baru handsock dalila. Warna pastel mint marshmallow. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2...

4 hours ago
  • 9
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

4 hours ago
  • 11
  • 1

Ini Kod no 1. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2✅ pink fuchsia 3✅ sapphire blue 4ssh✅ fresh green 5...

4 hours ago
  • 15
  • 1

Ini kod 132. Warna wajib ada. UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2✅ pink fuchsia 3✅ sapphire blue 4ssh...

5 hours ago
  • 8
  • 1

PROMOSI SEPTEMBER BIG AWRAH COUPLE SET = RM 100 ✅Terdapat 10 pasang dalam 1 set ✅Boleh pilih warna antara 55 warna yang ada. ✅ Pe...

5 hours ago
  • 10
  • 1

Ini kod 95. Antara warna hot pelanggan kami UPDATE HANDSOCK DALILA 21 Sept 2017 Putih✅ 002✅ hitam 1✅Lime 2✅ pink fuchsia 3✅ sap...

5 hours ago
  • 5
  • 0

HANDSOCK DALILA 😍😍😍 . . Warna mana satu menjadi pilihan hati anda? 😉😉 Oohh ye, handsock dalila ada warna baru tau. Slide gamb...

5 hours ago
  • 3
  • 0

Auwww, cantik kan Tasha Manshahar pakai Bella Ruffle ni 😍😍 . . Sopan, ayu gitu. Harga berbaloi sangat. RM15 je ✌ . . Nak JIMAT K...

5 hours ago
  • 2
  • 0

Warna2 pilihan. Pilih2 hat mana berkenan. . . #arridzqigirl  #handsockmurah  #handsockperlis  #stonganmurah  #handsockruffle  #handsock ...

6 hours ago
  • 1
  • 0

Kena ukur dulu ya. Ukur handsock ditangan sendiri. Nnti takut ketat di bahagian getah tu pulak. 😂 . . . #arridzqigirl  #handsockmu ...

6 hours ago
  • 2
  • 0

First batch 💕💕 . Perlu diingatkan sekali lagi, handsock preorder bermaksud ia memerlukan masa dalam seminggu untuk disiapkan men...

6 hours ago
  • 3
  • 0

Eh, cupcake ke ni? . . Tak la awak. Ni la Bella Ruffle kegilaan ramai tu 😆 . . Psssttt, anda masih mencari handsock yang cantik, ...

6 hours ago
  • 3
  • 2

Yeayyyy, Double Ruffle is back! 😍 . . Ampunkan admin ye. Dua tiga menjak ni tak update iklan bella ni. Tak berani den! Sebab stok...

6 hours ago
  • 8
  • 0

Assalamualaikum Bidadari 😉. . Atiq nak share Berita BAIK punya. . Sekarang kita ada PROMO HIJRAHMU tau. Bidadari akan dapat FREE ...

7 hours ago
  • 24
  • 1

. . Selamat pagi, harini kesayangan fatimah breakfast apa? atau ada yang berpuasa khamis harini?😍 . We breakfast with Pastel colo...

8 hours ago
  • 4
  • 0

Cantiknyaa dia pakai handsock dalila 😍 #handsock  #handsockwarnawarni  #handsockbercorak  #handsockmurah  #handsockborong  #handsockbo ...

9 hours ago
  • 13
  • 2

Sebiru langitMu setenang jiwaku, begitulah dihatiku, begitulah jiwa hamba merindu...😙😙😙 . #handsock  bella double ruffle #availa ...

9 hours ago
  • 6
  • 0

Looking for a gift ? how about handsock & sock as a gift for your lovely one 😉. . Click for our September PROMO #BMpromoSept😊  ....

10 hours ago
  • 5
  • 0

Hujung getah gini mmg xmelorot walaupun besaq. Zati pakai size M/L still nice. Lengan masih boleh bernafas. Kalau pakai size S tu ...

17 hours ago
  • 5
  • 0

🍀BELLA DOUBLE RUFFLE🍀 . 🎀 Saiz S Panjang: 38 - 39 cm Tangan: 14 - 20 cm Lengan: 21cm - 25 cm . 🎀 Saiz M Panjang: 38 - 39 cm Ta...

18 hours ago
  • 5
  • 0

🍀BELLA DOUBLE RUFFLE🍀 . 🎀 Saiz S Panjang: 38 - 39 cm Tangan: 14 - 20 cm Lengan: 21cm - 25 cm . 🎀 Saiz M Panjang: 38 - 39 cm Ta...

18 hours ago
  • 4
  • 0

🍀BELLA DOUBLE RUFFLE🍀 . 🎀 Saiz S Panjang: 38 - 39 cm Tangan: 14 - 20 cm Lengan: 21cm - 25 cm . 🎀 Saiz M Panjang: 38 - 39 cm Ta...

18 hours ago
  • 63
  • 8

Warna yang sentiasa menjadi pilihan gegurl sekalian, selamat malam😻🌷🌷

19 hours ago
  • 16
  • 3

#HandsockMawarDPH  . • Material : moss crepe • Size (panjang) : 12.5" (32cm) • Price : RM10/pasang • Color : depend on batch. . Kel...

19 hours ago
  • 17
  • 0

"Warna cantik2 macam aiskrim paddle pop laaa😂🙈" - #derpurplesisters  ___ #HandsockMawarDPH  . • Material : moss crepe • Size (pa...

20 hours ago
  • 67
  • 10

Dark grey vs silver, mana satu pilihan hati awak tu🙈🙈

21 hours ago
  • 34
  • 4

Warna sandy ni memang meletopss uols. Pandang ada confirm cepat kena kebas. . Sementara ada ni, meh ws cepat 012-3450254 sekarang ...

a day ago