#stokinsoka Images and Videos

26,925 Posts

Top Posts

  • 183
  • 1

NAK BELI HANDSOCK CORAK, TAPI NAK BELI YANG PLAIN JUGA, MACAM MANA NI SIS ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . JANGAN RISAU๐Ÿ˜‰ HANDSOCK DWICOLOUR CORAK + P...

3 months ago
  • 111
  • 1

Slmt malm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. #tazkirah  #satumakna4u  #sokasock  #stokinjohor  #stokinsoka 

a year ago
  • 112
  • 6

Selamat Berhari Minggu Dearies๐Ÿ˜ Nak keluar ke mana-mana jangan lupa sarung stokin ok,aurat terjaga Allah pelihara ๐Ÿ˜˜ . belum ada...

7 months ago
  • 11
  • 2

stokin warna apa harini? . . soka jari 1 pair rm7 whatsapp 0195590084 #stokinjari  #stokinsoka 

a day ago
  • 231
  • 6

. Saiyang-saiyang semua pernah tak ada masalah pasal stokin? Perlu beli setiap bulan? Stokin berkoyak dan berlubang? . Haaaa...dul...

5 months ago
  • 24
  • 0

Stokin yang ada dah lusuh dan perlu diganti? . Mungkin awak patut cuba Soka Plain๐Ÿ˜„ . . ๐ŸŒธ Panjang 33cm, separuh betis. ๐ŸŒธ materia...

3 days ago
  • 12
  • 5

Apa warna kegemaranmu? Share sikit di komen bawah.. Mana tahu dapat stokin free ๐Ÿ˜ . #stokinsoka  #teamsatumakna4u  #jomtutupaurat 

3 days ago
  • 9
  • 1

Clearance stok . Harga seperti tertera dalam gambar . Berminat, whatsapp derahh +60194818115 . #stokinsoka  #clearance 

21 days ago

Recent Posts

  • 10
  • 1

Mungkin ramai yang masih clueless apa beza adik adik dwitone legend kita ni. . Haa nah wani belanja satu โค . Dwitone long : RM9/pc...

26 minutes ago
  • 3
  • 0

Kalau korg jenis yg suka simpleยฒ asalkan selesa dan yg penting tahan lasak. Rai nk recommend handsock ๐ŸŒธ Ajda Plain ๐ŸŒธ Harga RM7 ...

32 minutes ago
  • 5
  • 0

Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . . Sale sempena bulan kemerdekaan masih berjalan ye #h4m_AUGUSTSSALE  ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ OPEN FOR RETAIL AND WHO...

an hour ago
  • 2
  • 0

๐ŸŒธLily 20cm Handsock kegemaran pelajar sekolah rendah dan sekolah menengah. Tidak kira sekolah agama atau sekolah biasa. Bermina...

an hour ago
  • 14
  • 2

๐ŸŒธHANDSOCK DWITONE 18CM (ARMSOCK) #HQDwitone18cm  . . . Length: +-18cm (separauh lengan) **sesuai utk saiz s utk keselesaan. . Mate...

2 hours ago
  • 10
  • 2

๐ŸŒธHANDSOCK DWITONE 18CM (ARMSOCK) #HQDwitone18cm  . . . Length: +-18cm (separauh lengan) **sesuai utk saiz s utk keselesaan. . Mate...

2 hours ago
  • 8
  • 0

Handsock dalila kegemaran ramai! ๐Ÿ˜€ Dapatkan handsock ropol ni dengan hanya RM12 sepasang. Belian borong minimum 12 pasang ya. D...

2 hours ago
  • 4
  • 0

Khas buat #stokingsssfairy  yang suka beraktiviti tanpa memakai kasut. Lasak macam mana pun korang bersilat, berlari atas lantai tu...

2 hours ago
  • 11
  • 1

Kiri ke kanan ? : Blocking colour sweet gini buat hati awaa cair tak? ๐Ÿ˜ : Ehemm semua limited tau : #damizaraya2017  #rosalindakur ...

2 hours ago
  • 9
  • 1

Maafkan mieza hari2 spam teaser hiks emm belum habis lagi ni gaiss mohon bertabah ye ๐Ÿ˜œ ___ Rosalinda kurung ade side pocket meman...

3 hours ago
  • 16
  • 0

Ajda plain - cotton material๐Ÿญ . Girl2 yang berlengan kecik dan cute tu ini handsock untuk awak... Simple,sejuk di tangan dan 'gri...

3 hours ago
  • 8
  • 0

Hai semua , Buat ape tuu . . Dah ada plan untuk menu minum petang ni ? Haaa. Jom sajikan hidangan CUPCAKE DALILA ni untuk suami at...

4 hours ago
  • 18
  • 1

Happy luncheon semua! Ok tengah hari ni kita lunch makan cupcake dalila lah ๐Ÿ˜‚ hehe. #nanieyahasniey  #handshirt  #handshirtmurah  ...

5 hours ago
  • 30
  • 0

[ MERDEKA SALE ] JUALAN MURAH SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN MALAYSIA ๐Ÿ™Œ Hi Unicorn Lovelies! Sempena bulan kemerdekaan ni, UNICORNDUST...

5 hours ago
  • 23
  • 1

[ MERDEKA SALE ] JUALAN MURAH SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN MALAYSIA ๐Ÿ™Œ Hi Unicorn Lovelies! Sempena bulan kemerdekaan ni, UNICORNDUST...

5 hours ago
  • 21
  • 0

[ MERDEKA SALE ] JUALAN MURAH SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN MALAYSIA ๐Ÿ™Œ Hi Unicorn Lovelies! Sempena bulan kemerdekaan ni, UNICORNDUST...

5 hours ago
  • 1
  • 0

Comel je adik ni pakai #stokin  lawola by Sashee. #stokinjari  #soka  #nida  #stokinsoka 

5 hours ago
  • 14
  • 0

Handsock Haura Plus Size in the Boutique! โค๏ธ . #mmHandsockHaura  . ๐Ÿ“ŒHandsock Haura (RM 19 sepasang, Beli 10, RM 14 sepasang) . . #...

5 hours ago
  • 8
  • 0

Combo A & B PROMO MERDEKA! RM60sm/RM65ss _ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป6pasang UMMY DWITONE HANDSOCK 27cm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป1pairs skin soka alien sock ๐Ÿ‘‰๐Ÿป1 pairs bla...

5 hours ago
  • 6
  • 0

Kalau korg jenis yg suka simpleยฒ asalkan selesa dan yg penting tahan lasak. Rai nk recommend handsock ๐ŸŒธ Ajda Plain ๐ŸŒธ Harga RM7 ...

5 hours ago
  • 4
  • 0

Kalau korg jenis yg suka simpleยฒ asalkan selesa dan yg penting tahan lasak. Rai nk recommend handsock ๐ŸŒธ Ajda Plain ๐ŸŒธ Harga RM7 ...

5 hours ago
  • 16
  • 0

Best sangat pasal JANNAH ni sebab :- . โ˜† EKSKLUSIF dihiasi manik crystal โ˜† bertali di ibu jari โ˜† tak ketat โ˜† tak melekap โ˜† kembang...

6 hours ago
  • 0
  • 0

Abcdefghi.. Jklm. Nopqrstuvmx..YZ..I LOVE YOU ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Eh ? Ternyanyi pulak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . ALPHABET SERIES ni dah DIRESTOCK ! . Jom grab sek...

6 hours ago
  • 8
  • 0

. Tahu tak kenape iha suka sangat ajda plain ni ?๐Ÿ˜ณ . Haa ajda plain ni sangat best sebab ADA GETAH KAT HUJUNG . hujung mana ? KAT...

6 hours ago
  • 13
  • 1

Sesuatu sangattt! . Handsock KIA with new accessories. Okay ke okay? . Tak sabar kak Rock nak update tau! . . #handsockFloria  #han ...

6 hours ago
  • 8
  • 0

Teruskan istiqamah #stokingsssfairy . Fighting fighting !! Niat kerana Allah. In syaa Allah, Allah bantu. #anaksatumakna4u_  #hands ...

7 hours ago
  • 7
  • 0

Customer share . Haaa siap pakai stokin & handsock sekali tauuu. Alhamdulillah terima kasih sudi membeli dgn kami . . .#LRsocks  #...

7 hours ago
  • 8
  • 0

๐ŸŒธSKIN VINTAGE 1๐ŸŒธ Available Colour - Skin HARGA RETAIL - 1psg RM8 - Min 3 psg RM7 - Min 6 psg RM6.50 HARGA BORONG - Min 1 dz R...

7 hours ago